Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης...»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης...»

Την εκτίμηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο, εξέφρασε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι σύντομα η αστυνομία θα φτάσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν ακόμη κενά αλλά και αντιφατικά στοιχεία στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι δράστες.

«Η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό συμβαίνει λόγω των λιγοστών τεκμηρίων, εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εγώ εκτιμώ ότι είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα ερωτήματα είναι πολλά, το ομολογούμε. Σε μια μονοκατοικία μπήκαν τρεις άνθρωποι με όπλα που αυτό σημαίνει ότι δεν μπήκαν απλώς για μια διάρρηξη, αλλά για ληστεία. Ίσως τα όπλα τα είχαν για να απειλήσουν και σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Επίσης, κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης, αλλά από τη άλλη άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο. Αυτό είναι ένα ερώτημα. Είναι ασυνήθιστο. Έδεσαν τον 32χρονο με σπάγκο, δηλαδή δεν είχαν μαζί τους υλικά και του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία. Ό,τι βρήκαν μέσα στο σπίτι. Ενώ, την κοπέλα την έδεσαν με ένα ρούχο" τόνισε, σημειώνοντας πως όλες αυτές οι ενέργειες είναι αντιφατικές», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνη

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, υπάρχει ένα διαρρηγμένο παράθυρο, το οποίο ήταν πεσμένο μέσα στον χώρο. "Δηλαδή φάνηκε ότι αποκολλήθηκε και έπεσε μέσα. Απ' ότι μου είπαν οι συνάδελφοι δεν είχε εμφανή σημεία διάρρηξης εξωτερικά, αλλά εγώ υποθέτω ότι μπορεί να μην είχε επειδή το κλώτσησαν για παράδειγμα" ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ