Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του (video)

Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του (video)

Οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, μετά την απολογία του ο 45χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στην Κόρινθο.

Κατά την είσοδό του, ο κατηγορούμενος αρκέστηκε να πει μπροστά στην κάμερα ότι δεν είναι όλα όσα λέγονται αλήθεια για εκείνον και τη δράση του.

Δείτε το βίντεο του korinthostv.gr:


Σημειώνεται ότι το δράμα που ζούσε η 17χρονη σήμερα κοπέλα έγινε γνωστό όταν η ίδια το κατήγγειλε, μαζί με την μητέρα της, στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα βίωνε από τα 12 χρόνια της.

«Τόσα χρόνια δεν μιλούσα και έκανα υπομονή καθώς δεν ήθελα να διαταράξω την οικογένεια μας. Πάντα σκεφτόμουν την μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό. Σκεφτόμουν πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Έτσι δεν είπα τίποτα. Αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο», είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς

«Ολα αυτά τα πέντε χρόνια κάνεις δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο πατέρας μου περίμενε πάντα να φύγει από το σπίτι η μητέρα μου για να κάνει αυτό σε εμένα. Με χτυπούσε πάντα με μανία. Με χτυπούσε δυνατά. Στην συνέχεια με μετέφερε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου έκανε όλα όσα σας περιέγραψα», ήταν τα λόγια της.

Η μητέρα της ανήλικης δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από το περιστατικό και φέρεται σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ