Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσποιούταν τον αστυνομικό και βίασε 3 γυναίκες σε πέντε ημέρες

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσποιούταν τον αστυνομικό και βίασε 3 γυναίκες σε πέντε ημέρες

Ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Η δράση του σοκάρει.

Θύματα βιασμού έπεσαν τρεις γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, κατά το χρονικό διάστημα 15 – 20 Μαρτίου 2021.

Η δράση του 38χρονου σοκάρει. Προσποιούμενος τον αστυνομικό έπειθε τα υποψήφια θύματά του να επιβιβαστούν στο όχημά του για υποτιθέμενο έλεγχο και τα οδηγούσε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος! Μάλιστα, ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του 2021.

Ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, ενεργώντας στοχευμένους ελέγχους, προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου στις Συκιές μετά τη διερεύνηση των καταγγελιών για βιασμό γυναικών και ληστείες σε βάρος τους.

Πρόκειται για 38χρονο άντρα για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.


Σύμφωνα με καταγγελίες και στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα 15 – 20 Μαρτίου 2021, προσέγγισε τρείς γυναίκες, τις δύο στη Γιαννιτσών και τη μία στις Συκιές, όπου και συνελήφθη. Προσποιούμενος τον αστυνομικό και αφού τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου, τις οδήγησε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος, οπότε και προχώρησε, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις.

Στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τις υποθέσεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ