Στη Βουλή η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Τρεις επιλογές στους οδηγούς για να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους

Στη Βουλή η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα τα οποία θα ισχύουν και φέτος. Επιβεβαίωση του fpress.gr το οποίο με σχετικό του δημοσίευμα την περασμένη εβδομάδα μετέφερε τις πληροφορίες ότι η διάταξη θα έρθει στη Βουλή πριν από το Πάσχα. 

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που τα έχουν θέσει σε κατάσταση ακινησίας καταθέτοντας τις πινακίδες τους στην εφορία, θα μπορούν να τα θέσουν σε κυκλοφορία πληρώνοντας τέλη με το μήνα, όπως ίσχυε και τα προηγούμενα έτη.

Έτσι, για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Δηλαδή πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας για 2 μήνες.

Για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 3 μηνών, καταβάλλονται τα 4/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Για τους 3 μήνες θα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε 4 μήνες.

Για άρση ακινησίας για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος του έτους (31.12.2019), καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας που απομένουν από την ημερομηνία της άρσης μέχρι και το τέλος του έτους συν 2/12 των αναλογούντων ετήσιων τελών. Δηλαδή καταβάλλεται η αναλογία των τελών για κάθε μήνα, συν τα τέλη δύο μηνών ακόμη.

Δείτε όλες τις οδηγίες έτσι όπως δημοσιεύτηκαν στο fpress.gr

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ