Αγορές, οφειλές, δίδακτρα: Καλύψτε τα όλα με το Καταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον της Attica Bank

Αγορές, οφειλές, δίδακτρα: Καλύψτε τα όλα με το Καταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον της Attica Bank

Ένα Καταναλωτικό Δάνειο φτιαγμένο, για να μας προσφέρει ρευστότητα και ευελιξία

Μοιάζουν να πέφτουν πολλά μαζί! Υποχρεώσεις και έξοδα, επιθυμίες και αγορές. Για να ανταποκριθούμε πιο ξέγνοιαστα σε αυτά, προγραμματίζουμε, αποταμιεύουμε, αναζητούμε λύσεις. Για το τελευταίο, έχουμε δίπλα μας την Attica Bank. Με ένα Καταναλωτικό Δάνειο φτιαγμένο, για να μας προσφέρει ρευστότητα και ευελιξία.

Γιατί;

  • Έχει σταθερό επιτόκιο 8,5%
  • Ισχύει για αιτήσεις που υποβάλλονται έως 31 Δεκεμβρίου 2021
  • Υπολογίζετε online τις δόσεις μόνοι σας Απλά μπαίνοντας εδώ
  • Το χρησιμοποιείτε για διαφορετικούς σκοπούς: οικιακές αγορές, επισκευές, αγορά εξοπλισμού. Παράλληλα, μπορείτε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα όπως τα σχολικά δίδακτρα, τα ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές .

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.500 έως €25.000 και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου €1.000 - €5.000, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου €5.000,01 - €25.000. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με πολλαπλούς τρόπους.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210-366 9000 ή επισκεφθείτε το site της Attica Bank και υπολογίστε τις δόσεις σας online.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ