Ανανέωση Σύμβασης Συνεργασίας Ελληνικής Ένωσης CFA και Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Ανανέωση Σύμβασης Συνεργασίας Ελληνικής Ένωσης CFA και Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Η συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης CFA και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την παροχή των παραπάνω μαθημάτων είναι σε αποκλειστική βάση

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της Ελληνικής Ένωσης CFA (CFA Society Greece) με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), ανακοινώνεται η ανανέωση της σύμβασης συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων για ακόμη πέντε έτη.

Η επικαιροποιημένη σύμβαση που υπεγράφη από τη Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Tραπεζών Χαρίκλεια Απαλαγάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης CFA Λουκά Δέδε αφορά την, από κοινού, διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικού Προγράμματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις της επαγγελματικής πιστοποίησης CFA του CFA Institute, με τίτλο «CFA Review Course».

Το Πρόγραμμα που αριθμεί ήδη 14 χρόνια λειτουργίας, θα διεξάγεται από τον Νοέμβριο έως τον Ιούνιο έκαστου εκπαιδευτικού έτους και αποτελείται από μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις των επιπέδων CFA Level I, Level II, και Level III. Προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, το πρόγραμμα προβλέπεται ότι μπορεί να εκτελείται ή/και να συμπληρώνεται με κάθε άλλο πρόσφορο εκπαιδευτικό μέσο (ενδεικτικά αναφέρονται τα live webinars ή/και οι μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις).

Η συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης CFA και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την παροχή των παραπάνω μαθημάτων είναι σε αποκλειστική βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ