Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo συναντήθηκε με τη Λ. Κατσέλη

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo συναντήθηκε με τη Λ. Κατσέλη
Τους στενούς δεσμούς της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ -0,37% με τη ΔΕΘ-Helexpo ανέδειξε η πρόεδρός της, κ. Λούκα Κατσέλη, κατά τη σημερινή της συνάντηση με τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη ΔΕΘ.

Η σημαντική συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και υλοποιείται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της ΔΕΘ-Helexpo για «συμμαχίες» με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, σε μια προσπάθεια μεγέθυνσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα και δημιουργίας συνεργιών προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό η Εθνική αποτελεί την Επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρουσίασαν στην κ. Κατσέλη τον σχεδιασμό του εθνικού εκθεσιακού φορέα για τις εκθεσιακές υποδομές, τις διεθνείς συνεργασίες και τις κλαδικές εκθέσεις. Μάλιστα, επισήμαναν τον ζωτικό ρόλο που παίζει η Έκθεση για την τοπική οικονομία, με πολλαπλασιαστικά οφέλη που διατρέχουν όλα τα πεδία δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης τις προοπτικές της περαιτέρω συνεργασίας τους. Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει στην 80η ΔΕΘ με δικό της περίπτερο.