Τα μέτρα της τροχαίας ενόψει Πρωτομαγιάς

Τα μέτρα της τροχαίας ενόψει Πρωτομαγιάς
Έκτακτα μέτρα θα πάρει αύριο η τροχαία σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Παράλληλα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή και συγκεκριμένα από 08.00 έως 12.30, λόγω της διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου Αγώνα Δρόμου.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Λεωφόρος Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ Βασ. Όλγας και Συγγρού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της Βασ. Όλγας και της Πανεπιστημίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 04.00 έως 14.00.

- Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Σόλωνος, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πλατεία Ομονοίας.

- Πλατεία Συντάγματος.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Αλεξάνδρας και της πλατείας Ομονοίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Αλεξάνδρας και της Αγίου Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 08.45 έως 10.30.

- Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πετμεζά και τη Λεωφ. Αμαλίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Συγγρού.

- Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ησιόδου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλατείας Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλατείας Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.

- Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.

- Μονή Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Βασ. Σοφίας.

- Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.

- Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.

- Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Βασ. Σοφίας.

- Λεωφόρος Βουλιαγμένης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τιμολέοντος και Αρδηττού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθ. Διάκου.

- Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ Βασ. Όλγας και Β. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ Βασ. Αλεξάνδρου και Φειδιππίδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην της οδού Παπαδιαμαντοπούλου. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 08.15 έως 13.00.

- Λεωφόρος Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ Πανόρμου και Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Βασ. Σοφίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λεωφόρος Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην των οδών Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.

- Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαγοράς και Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Μεσογείων και Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής, θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

- Λεωφόρος Αλεξάνδρας - Ιπποκράτους.

- Λεωφόρος Αλεξάνδρας - Χαρ. Τρικούπη.

- Πατησίων - Κοδριγκτώνος.

- Πατησίων - Στουρνάρα.

- Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού (μόνο για τα οχήματα της Πυροσβεστικής).

- Βασ. Σοφίας - Ριζάρη (μόνο για τα οχήματα του ΕΚΑΒ).

- Βασ. Σοφίας - Παπαδιαμαντοπούλου.

- Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης (μόνο για οχήματα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ).

- Βασ. Σοφίας - Μαρασλή (μόνο για τα οχήματα του ΕΚΑΒ).

- Βασ. Κων/νου - Ριζάρη.

- Βασ. Κων/νου - Βασ. Γεωργίου.

- Βασ. Κων/νου - Βασ. Σοφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ