Η Apple κοιτάζει… χαμηλά

Πιο προσιτό το νέο iPhone SE

Η Apple κοιτάζει… χαμηλά

Ξεκίνησαν σήμερα οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone SE της Apple, το οποίο αναμένεται να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις 24 Απριλίου και μετά.

Η βασική έκδοση του νέου τηλεφώνου με 64 GB μνήμης βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα της αγοράς από πλευράς τιμής, με δεδομένο ότι θα πωλείται στα 499 ευρώ. Σημειώνεται πως σήμερα στην ελληνική αγορά το iPhone 11 Pro Max με 64 GB πωλείται έναντι 1.339 ευρώ, το iPhone 11 των 64 GB 869 ευρώ και το iPhone XS με επίσης 64 GB στα 899 ευρώ με την τιμή του να κατεβαίνει σε ορισμένα μεγάλα online καταστήματα στο επίπεδο των 729 ευρώ.

Σε σχέση με το σχετικά πιο προσιτό iPhone XS το νέο iPhone SE διατίθεται στη βασική του έκδοση σε μια τιμή χαμηλότερη κατά περίπου 400 ευρώ. Η νέα συσκευή διαθέτει τον νέο επεξεργαστή A13 Bionic με Neural Engine.

Παράλληλα, το σύστημα Wide κάμερας υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με εφέ βάθους και λειτουργία Πορτρέτου, καθώς και την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η οθόνη Retina HD των 4,7 ιντσών με True Tone προσαρμόζει τους λευκούς τόνους ώστε να προσεγγίζει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για πιο φυσική εμπειρία θέασης. Το νέο iPhone SE δεύτερης γενιάς παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ