Ερχεται το νέο κινητό της Xiaomi

Ερχεται το νέο κινητό της Xiaomi

Το πρώτο κινητό που διαθέτει κάμερα 64 MP

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι πωλήσεις στην Ελλάδα του νέου μοντέλου της Xiaomi, Redmi Note 8 Pro από την Info Quest Technologies, που θα αποτελεί το πρώτο κινητό που διαθέτει κάμερα 64 MP.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου από τους Δημήτρη Δεστέ και Γιάννη Ιατρίδη, διευθυντικά στελέχη της Info Quest Technologies, που αποτελεί τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στη χώρα μας, η τιμή του νέου κινητού διαμορφώνεται στα 289 ευρώ για την έκδοση 6GB RAM/ 64GB ROM και 319 ευρώ για την έκδοση με τα 6GB RAM/ 128GB ROM.

Το πλεονέκτημα των πολλών Megapixel, όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρίας, είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει και να απομονώνει συγκεκριμένα σημεία από γενικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα του επιλεγμένου στιγμιότυπου. Στα πλεονεκτήματα του νέου κινητού είναι επίσης η πολύ μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, χωρητικότητας 4500mAh που υπό κανονική χρήση κρατάει μέχρι και δύο ημέρες. Επίσης, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W με τον συγκεκριμένο φορτιστή να συμπεριλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία). Το νέο κινητό διαθέτει τετραπλή κάμερα, με την selfie κάμερα να είναι 20 Megapixel.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Info Quest Technologies, Δημήτρης Εφορακόπουλος, η συνεργασία μεταξύ Info Quest Technologies και Xiaomi που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως επισήμανε, αυτή βασίζεται στο τετράπτυχο καινοτομία, σχεδιασμός, ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές και έχει οδηγήσει την Xiaomi να κατακτήσει ήδη την τρίτη θέση στην αγορά κινητών τηλεφώνων στην χώρα μας σε τρία μόλις χρόνια με 320.000 πωλήσεις κινητών το 2019 και πάνω από 800.000 την τριετία. Επίσης, έχει κατακτήσει την κορυφή στα wearables με πωλήσεις 90.000 τεμαχίων ρολογιού της εταιρίας, ενώ ανοδικά κινούνται και οι πωλήσεις ηλεκτρονικών πατινιών που ξεπερνούν τις 12.000 το 2019.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανακοινώθηκε επίσης ότι το 2019 θα ανοίξει κατάστημα Mi Store στην Θεσσαλονίκη και το 2020 στην Κύπρο. Λειτουργεί ήδη κατάστημα στην Αθήνα, αποτελώντας εξουσιοδοτημένο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα XIAOMI στην Ελλάδα, και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη που ανήκει στην Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest. Μέσω των Μi Stores, εκτός από έξυπνα κινητά, διατίθενται στο κοινό μια ευρεία ποικιλία νέων «έξυπνων» προϊόντων που δημιουργούν το σύγχρονο διασυνδεδεμένο σπίτι όπου όλα συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ