Πάνω από 17,2 εκατ. Galaxy S7 θα κατασκευάσει η Samsung πριν τον Απρίλιο

Πάνω από 17,2 εκατ. Galaxy S7 θα κατασκευάσει η Samsung πριν τον Απρίλιο
Η Samsung σχεδιάζει να κατασκευάσει το λιγότερο 17,2 εκατομμυρίων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, έως τον ερχόμενο Απρίλιο.

Με αυτά τα δεδομένα, η Samsung δείχνει να υπολογίζει ότι θα μπορέσει να «σπάσει» την προηγούμενη επίδοσή της όταν τα Galaxy S6 και S6 edge είχαν πουλήσει σχεδόν 15,8 εκατομμύρια τεμάχια κατά το πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας τους. Δεύτερη καλύτερη επίδοση για τη Samsung ήταν το Galaxy S4 το οποίο είχε πουλήσει 15,2 εκατομμύρια συσκευές στο αντίστοιχο αρχικό στάδιο κυκλοφορίας του.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η αλλαγή στην αναλογία κατασκευής των smartphones. Πιο συγκεκριμένα, η αναλογία κατασκευής ήταν 4:1 για τα S6 και S6 edge, η οποία μετατρέπεται σε 6:4 για τα νέα S7 και S7 edge. Η αλλαγή αυτή αποτελεί και μία έμμεση παραδοχή εκ μέρους της Samsung του λάθους της να μην προβλέψει πέρυσι την ισχυρή ζήτηση για το S6 edge, αλλά δείχνει επίσης ότι η εταιρεία περιμένει πολλά από το S7 edge.

Αν ισχύσουν τα παραπάνω η Samsung θα κατασκευάσει μέχρι τον Απρίλιο 9,9 εκατομμύρια Galaxy S7 και 7,3 εκατομμύρια Galaxy S7 edge, τηρώντας έτσι την αναλογία 6:4.

Ο επικεφαλής της Samsung Mobile, DJ Koh, ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία στηρίζει πολλά στις νέες της ναυαρχίδες, δηλώνοντας «αν και δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία, φαίνεται ότι το Galaxy S7 θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από το Galaxy S6, πελάτες και συνεργάτες περιμένουμε πολλά από το Galaxy S7».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ