Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για Αndroid για το 2015

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για Αndroid για το 2015
Τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για συσκευές Android έδωσαν και φέτος οι ειδικοί της Google.

Για τη δημιουργία της λίστας έλαβαν υπόψη ορισμένα κριτήρια όπως τον αριθμό των downloads, τις αξιολογήσεις και τις αναβαθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο έτος και δημιούργησαν τη νέα τους λίστα.

Ιδού λοιπόνοι καλύτερες Android εφαρμογές για το 2015:

1.JET

Η Jet ξεκίνησε νωρίτερα φέτος την πλατφόρμα της η οποία στην ουσία προσφέρει ηλεκτρονικές αγορές πολύ πιο φτηνά για όσους θέλουν να ψωνίσουν διάφορα είδη σε εναλλακτικές προσφορές και ειδικές τιμές. Κι αυτό ήταν ένα μεγάλο χτύπημα στην Amazon.

Τιμή: Δωρεάν

2.MICROSOFT WORD

Μπορεί να είναι κάπως περίεργο όμως η Google έβαλε στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές μια ανταγωνίστριά της. Έτσι λοιπόν το Microsoft Word νίκησε το Google Docs και μπήκε στα λίστα με τα best of της χρονιάς. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν στο cloud τα αρχεία τους και να πραγματοποιήσουν μια σειρά από παρεμβάσεις σα να βρίσκονται σε περιβάλλον υπολογιστή.

Τιμή: Δωρεάν, αλλά η χρήση όλων των λειτουργιών του Office 365 απαιτεί συνδρομή

3.DOODLE: SCHEDULE MAKER

Αντί να γράφετε ένα email το οποίο ύστερα πηγαινοέρχεται μεταξύ των αποδεκτών του μέχρι να κανονίσετε ένα ραντεβού, το Schedule Maker δίνει τη λύση. Ένα ενιαίο ημερολόγιο το οποίο μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν χωρίς να ανταλλάζουν δεκάδες μηνύματα.

Τιμή: Δωρεάν

4.ATTACK THE LIGHT

Αυτό το πολύ εύκολο στη χρήση παιχνίδι μεταφέρει τους παίκτες στον κόσμο του σόου “Steven Universe” από το Cartoon Network. Μαζέψτε θησαυρούς, πολεμήστε τους κακούς, κι όλα αυτά χωρίς καμία χρέωση. Ούτε για την αγορά του, ούτε για την πορεία εντός του παιχνιδιού.

Τιμή: Δωρεάν

5.NETFLIX

Όποιος είναι συνδρομητής του Netfilx και κατεβάσει την αντίστοιχη δωρεάν εφαμοργή μπορεί να δει όλες τις αγαπημένες του σειρές όπου κι αν βρίσκεται. Ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται από το περιβάλλον του κινητού σε αυτό της μεγάλης οθόνης του υπολογιστή.

Τιμή: Δωρεάν, απαιτείται συνδρομή για το Netfilx

6.ZEDGE RINGTONES AND WALLPAPERS

Μια από τις πιο διάσημες εφαμοργές για wallpapers στο κινητό. Η συγκεκριμένη προσφέρει μια τεράστια γκάμα από δυνατότητες να παρέμβει ο χρήστες στις εικόνες και να τις φτιάξει πραγματικά όπως εκείνος θέλει. Το ίδιο ισχύει και για ringtones.

Τιμή: Δωρεάν

7.YOUTUBE GAMING

Το YouTube αποφάσισε να μπει φέτος δυναμικά στο χώρο των παιχνιδιών. Με την εφαρμογή του αυτή προσφέρει μια γκάμα περισσότερων από 25.000 video games αλλά και τη δυνατότητα να αναμεταδίδονται ζωντανά στο site.

Τιμή: Δωρεάν

8.TWITCH

Μπορεί η Google να κάνει πολλές προσπάθειες για να μπει στον κόσμο των παιχνιδιών όμως το Twitch παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των gamers. Προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης την ώρα του παιχνιδιού αλλά και επικοινωνία μεταξύ των παικτών.

Τιμή: Δωρεάν

9.KHAN ACADEMY

Η εφαρμογή αυτή προσφέρει δωρεάν μαθήματα διαφόρων επιστημών για όλους, με πολύ απλά και κατανοητά λόγια. Πολύ καλό για όσους διψούν για μάθηση αλλά έχουν περιορισμένο χρόνο.

Τιμή: Δωρεάν

10.ACTION LAUNCHER 3

Μια από τις καλύτερες λειτουργίες του Android είναι η δυνατότητα πλήρους αλλαγής της εικόνας του κινητού. Και το Action Launcher 3 μπορεί να κάνει κάθε περιβάλλον πραγματικά μοναδικό. Η τρίτη του εκδοχή έχει επιπλέον εργαλεία κι από πέρσι που κυκλοφόρησε ανανεώνεται συνεχώς.

Τιμή: Δωρεάν, περιέχει λειτουργίες που απαιτούν πληρωμή

11.VSCO

Το Instagram απέκτησε έναν μεγάλο αντίπαλο που μαζεύει όλο και περισσότερους νέους. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, μια συνηθισμένη εικόνα μπορεί να γίνει έργο τέχνης. Προσφέρει πραγματικά πάρα πολλές επιλογές για όποιον αρέσκεται να ασχολείται με τη φωτογραφία.

Τιμή: Δωρεάν

12.MY VERY HUNGRY CATERPILLAR

Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο του Eric Carle, η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να παίξουν με το αγαπημένο του έντομο και να περάσουν διάφορες δοκιμασίες. Βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων σε πάνω από 20 χώρες.

Τιμή: Δωρεάν

13.INSIDE OUT THOUGHT BUBBLES

Όσοι αγαπούν τους ήρωες της disney έχουν κολλήσει με αυτό το παιχνίδι. Σκοπός να ενώσουν τις χρωματιστές φούσκες μεταξύ τους. Και τα 200 επίπεδα υπόσχονται πολλές ώρες παιχνιδιού.

Τιμή: Δωρεάν

14.CLEO

Όποιος θέλει να φτιάξει τα δικά του μοναδικά GIF τότε χρησιμοποιεί αυτήν την εφαρμογή. Άλλωστε οι κινούμενες εικόνες με πρωταγωνιστές εμάς τους ίδιους είναι πολύ διασκεδαστικές για όλους.

Τιμή: Δωρεάν

15.EYEEM

Μια εφαρμογή για την κάμερα του κινητού διαφορετική από τις άλλες. Είναι σχεδιασμένη ειδικά για φωτογράφους οι οποίοι ζητούν κάτι περισσότερο από αυτό που τους δίνει το Instagram. Η κοινότητά του αριθμεί περισσότερους από 15 εκατ. χρήστες οι οποίοι δημοσιεύουν και πωλούν τις δουλειές τους.

Τιμή: Δωρεάν

16.SNOWBALL

Το Snowball ενώνει όλες μας τις συζητήσεις σε ένα μέρος. Έτσι δεν θα χάνετε ποτέ κανένα μήνυμα από όποια πλατφόρμα κι αν προέρχεται.

Τιμή: Δωρεάν

17.ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM

Με το Adobe Photoshop Lightroom οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια σοβαρή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας. Χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη της χρονιάς στη διοργάνωση Professional Photographer Hot One Awards και περιλαμβάνει απλά εργαλεία και δυνατότητα σύνδεσης με τα social media.

Τιμή: Δωρεάν

18.GOOGLE PHOTOS

Μια από τις πιο διάσημες εφαρμογές για όσους θέλουν να βάζουν σε τάξη τις φωτογραφίες τους. Δωρεάν απεριόριστος διαδικτυακός χώρος, αυτοματοοποιημένη ταξινόμηση και πολλές ακόμη παρεμβάσεις, καθιστούν το Google Photos ως μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές για Android.

Τιμή: Δωρεάν

19.STAR WARS

Τα λόγια είναι περιττά. Όλοι οι οπαδοί της ταινίας οφείλουν να την έχουν αυτήν την εφαρμογή. Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και γενικά ό,τι έχει να κάνει με το σύμπαν του Star Wars το μαθαίνουν πρώτοι από αυτό το app. Κι αν θέλειτε μπορείτε να γνωρίζετε ακόμη και τον καιρό!

Τιμή: Δωρεάν

20.DJAY FREE

Συνδυάζεται με τον λογαριασμό Spotify και στόχο έχει να σας κάνει τον καλύτερο DJ. Κάντε remix σε τραγούδια, φτιάξτε τη δική σας playlist, δημιουργήστε loops όπου εσείς θέλετε και γίνετε η ψυχή του πάρτι.

Τιμή: Δωρεάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ