Το RABT, η ελληνική εφαρμογή μετά τα smartphones και σε Android

Το RABT, η ελληνική εφαρμογή μετά τα smartphones  και σε Android
Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ελληνικές εφαρμογές για smartphones που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, το RABT, είναι πλέον διαθέσιμο και σε Android συσκευές.

Το RABT κινείται στο χώρο των εξατομικευμένων για κάθε χρήστη video. Συγκεκριμένα, ο χρήστης αφού παίξει ένα σύντομο ψυχογραφικό παιχνίδι μετά την εγκατάσταση, λαμβάνει μια σειρά από βίντεο τα οποία ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του. Το βίντεο περιεχόμενο επιλέγεται προσεκτικά, κατηγοριοποιείται σε 8 διαφορετικές κατηγορίες, και ακολούθως οι έξυπνοι αλγόριθμοι του RABT δημιουργούν την προσωποποιημένη εμπειρία για τον κάθε χρήστη χωριστά.

Το RABT ξεκίνησε το 2013 και απέσπασε μάλιστα το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους έκανε την εμφάνιση του το app για το iOS, ενώ τον χειμώνα του 2014 η εταιρεία άνοιξε γραφεία στη Νέα Υόρκη, συνεχίζοντας πάντως να επενδύει στην παρουσία της στην Ελλάδα. Σημειωτέον πως η ανάπτυξη της εφαρμογής για Android πραγματοποιήθηκε 100% από την ομάδα του RABT.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση οι χρήστες των iOS συσκευών έχουν ήδη σχολιάσει θετικά τη μοναδική εμπειρία βίντεο που τους προσφέρει το RABT, τονίζοντας την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου και την εύκολη πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την έκδοση του Android χρήστες, η εταιρεία δηλώνει ότι αναμένει σχόλια ώστε να βελτιώσει την εμπειρία στις επόμενες εκδόσεις.

Για όσου ενδιαφέρονται να κατεβάσουν την εφαρμογή, η διεύθυνση για το iOS είναιhttps://itunes.apple.com/us/app/rabt/id685963746?mt=8και για το Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=app.rabt.co&hl=en.