Η Cyta μπαίνει στην παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας

Η Cyta μπαίνει στην παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας
Με μια προσφορά για συγκεκριμένο αριθμό πελατών εγκαινιάζει και επισήμως πλέον η Cyta την πολυσηζητημένη είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι τέσσερις χιλιάδες πελάτες Cyta σταθερής οι οποίοι θα προλάβουν να κάνουν αίτηση σε κάποιο από τα σημεία διάθεσης υπηρεσιών Cyta τον Αύγουστο και μέχρι εξαντλήσεως των 4 χιλιάδων πακέτων σύνδεσης, θα είναι αυτοί που θα λάβουν πρώτοι την υπηρεσία κινητής από τη Cyta Ελλάδος, κάνοντας χρήση της ειδικής προσφοράς.


Το πακέτο προσφοράς κινητής διατίθεται στην ειδική τιμή των 25€/μήνα για πάντα και περιλαμβάνει 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1.000 SMS προς όλους και 1 GB Mobile Internet. H συγκεκριμένη ειδική προσφορά δεν σχετίζεται με τα τελικά πακέτα κινητής που θα προσφέρει η Cyta, μετά την εξάντληση των ειδικών πακέτων και την έναρξη διάθεσης της υπηρεσίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων πελατών. Τώρα, όσον αφορά τα τελικά πακέτα, η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες πέραν του ότι θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Σημειωτέον πως η θυγατρική του κύριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Κύπρου λειτουργεί ως εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (Mobile Virtual Network Operator – MVNO) και χρησιμοποιεί τις υποδομές του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Vodafone Ελλάδος, όσον αφορά το κομμάτι των κεραιών και των σταθμών βάσης, καθώς έχει ήδη υλοποιήσει τις δικές της υποδομές όσον αφορά τα κεντρικά συστήματα υποστήριξης των υπηρεσιών.
Η ευρεία διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta Ελλάδος εκτιμάται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ότι θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, η οποία θα είναι ο 4ος “παίκτης” στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Το πιθανότερο είναι να επιδιώξει να κινηθεί στη λογική των συνδυαστικών πακέτων, δεδομένου πως είναι ο μοναδικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει σε ένα πακέτο υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο αλλά και συνδρομητικής τηλεόρασης, το αποκαλούμενο και 4play.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ