Νέα υπηρεσία myGalaxy view, από τη SingularLogic, δωρεάν

Νέα υπηρεσία myGalaxy view, από τη SingularLogic, δωρεάν
Νέα υπηρεσία myGalaxy view, από τη SingularLogic, η οποία προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση σε κρίσιμη εταιρική πληροφόρηση μέσω

internet και οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, tablet, Η/Υ και laptop.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες της SingularLogic με ενεργό συμβόλαιο νέων εκδόσεων στις εφαρμογές της εταιρείας και απευθύνεται σε όλα τα στελέχη της επιχείρησης, από τον επιχειρηματία μέχρι τους πωλητές, τα στελέχη παραγωγής αλλά και σε κάθε εργαζόμενο που βρίσκεται συχνά εκτός γραφείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, επιτρέπει στο σύγχρονο επιχειρηματία από όπου κι αν βρίσκεται να έχει πρόσβαση και συνολική εικόνα για τα επιχειρηματικά δεδομένα, παρέχοντάς του περισσότερη ευελιξία, μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη οργάνωση. Η πληροφόρηση αφορά ενδεικτικά στοιχεία πελατών και πωλήσεων, ταμειακές ροές, αξιόγραφα, αποθέματα και διαθεσιμότητα πρώτων υλών, κ.ά. και απεικονίζεται μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας σε αναφορές, γραφήματα και χάρτες, που εκτελούνται με χρήση δυναμικών φίλτρων. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης διαμόρφωσης αναφορών, γραφημάτων και χαρτών εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο στο χρήστη περισσότερες επιλογές.

Παράλληλα, η SingularLogic σε συνεργασία με τη Microsoft ανέπτυξε το myGalaxy view ως δωρεάν Windows Store application για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1, προσφέροντας απομακρυσμένη πρόσβαση και εκτέλεση αναφορών, γραφημάτων και χαρτών, που έχουν σχεδιαστεί για τις εφαρμογές της SingularLogic, μέσω φορητών συσκευών (laptop, tablet).

Η υλοποίηση βασίζεται στη φιλοσοφία σχεδίασης “Modern UI” (User Interface) της Microsoft και αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες αφής και τα πλεονεκτήματα των Windows 8.1, όπως ενδεικτικά επιλογή μεγέθους του εικονιδίου / tile στην οθόνη της συσκευής, δυνατότητα αποθήκευσης εκτελεσμένων αναφορών και των ρυθμίσεων της εφαρμογής στο cloud, κοινή χρήση τους με άλλα applications, παροχή ειδοποιήσεων κ.ά. Ταυτόχρονα, υπάρχει και αντίστοιχη desktop εφαρμογή, μέσω της οποίας είναι εφικτή η διαχείριση και ο εμπλουτισμός των εκάστοτε στοιχείων που είναι διαθέσιμα μέσω του myGalaxy view στα Windows 8.1.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του myGalaxy view αποκλειστικά για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 είναι τα ακόλουθα:

• Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση του χρήστη μέσω του app navigation bar σε κάθε σελίδα της εφαρμογής
• Εύκολος ορισμός αναφορών, γραφημάτων και χαρτών σε κατηγορίες αγαπημένων (Favorites), με δυνατότητα διαφοροποίησής τους με χρώματα και πρότυπα (patterns)
• Αποθήκευση αναφορών σε PDF και Excel μορφή (Saved reports) στον application server και κατόπιν, όταν ο χρήστης επιλέγει μία αποθηκεμένη αναφορά μεταφόρτωση και αποθήκευσή της στον υπολογιστή του, όπου είναι διαθέσιμη για πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή
• Δυνατότητα καταγραφής σφαλμάτων.

Η νέα υπηρεσία myGalaxy view της SingularLogic σέβεται το υποσύστημα ασφαλείας των εφαρμογών της εταιρείας, καθώς παρέχει πρόσβαση μόνο στα δεδομένα στα οποία έχει δικαιώματα εκτέλεσης ο εκάστοτε χρήστης που κάνει login στην εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ