Έτσι θα γίνετε ο big brother του εαυτού σας (video)

Έτσι θα γίνετε ο big brother του εαυτού σας (video)
Πώς θα σας φαινόταν να μπορείτε να απαθανατίσετε σε βίντεο κάθε στιγμή της ζωής σας και να έχετε την ευκαιρία να την "ξαναζήσετε" καρέ καρέ όποτε και όσες φορές θέλετε; Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τηλεπαιχνίδι αλλά για μια εύχρηστη συσκευή που σου επιτρέπει να την έχεις πάνω σου κάθε στιγμή της ημέρας βιντεοσκοπώντας την καθημερινότητά σου.

Μια καινοτόμα ιδέα από την εταιρία Kickstarter φέρνει στον κόσμο της τεχνολογίας μια συσκευή που θα σου επιτρέπει να «κινηματογραφήσεις» τη ζωή σου όποτε και όπως θες με ένα απλό και εύκολο τρόπο. Πρόκειται για τοLightbox CA7CH, μια φορητή κάμερα δηλαδή που σου επιτρέπει να βιντεοσκοπείς τον εαυτό σου όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να βγάζεις από την τσέπη σου το κινητό.

Το Lightbox διαθέτει κάμερα 8 Mpixel και βίντεο υψηλής ανάλυσης (ΗD). Το μικρό του μέγεθος, του επιτρέπει να καρφιτσώνεται οπουδήποτε έτσι ώστε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο. Επιπλέον έχει ενσωματωμένη μπαταρία με μεγάλη διάρκεια και η μνήμη του είναι 8GB.

Μετά την επιτυχία του Kickstarter, το νέο στοίχημα των δημιουργών του είναι αν τα κέρδη ανέλθουν στα 250.000$, η ενσωματωμένη μνήμη από 8GB να αντικατασταθεί από μνήμη 16GB ενώ αν τα κέρδη ξεπεράσουν τα 500.000$, οι δημιουργοί υπόσχονται με την αγορά μιας συσκευής, δώρο μια δεύετερη εξωτερική μπαταρία για απερόριστη χρήση.

Δείτε γιατί έγινε τόσο ανάρπαστο στο βίντεο που ακολουθεί ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ