Πρόκειται για την ακριβότερη εξαγορά εταιρείας

Πρόκειται για την ακριβότερη εξαγορά εταιρείας
Μέχρι στιγμής, είναι η ακριβότερη εξαγορά εταιρείας στην οποία έχει προχωρήσει ποτέ

η Apple. Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας Apple ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά τής εταιρείας κατασκευής ακουστικών μουσικής Beats Electronics, έναντι ποσού που φτάνει τα 3 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times, το σχέδιο είναι μην υπάρξει καμία αλλαγή στο Beats Music, το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρεται και για «έξυπνες» συσκευές άλλων λειτουργικών συστημάτων, πέραν των iPhone και iPad. Ωστόσο, το Forbes, υποστηρίζει ότι στόχος της Apple είναι να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία που έχει η Beats Audio για να βελτιώσει τη δική της μουσική υπηρεσία, το iTunes Radio, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Στη δήλωση του ο Τιμ Κοοκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η Beats Music στην κατασκευή κορυφαίων ακουστικών. Μια παράδοση που, όπως προβλέπουν όλοι οι αναλυτές, η Apple θα εκμεταλλευτεί για να αναπτύξει νέα προϊόντα και έτσι να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά των αξεσουάρ για smartphone και tablet.

του να συνεχίσει να παράγει «τα ποιοτικότερα μουσικά προϊόντα τεχνολογίας στον κόσμο». Η Beats Electronics ιδρύθηκε το 2008 από το μουσικό παραγωγό Τζίμι Ιοβάιν και τον σταρ της χιπ- χοπ μουσικής δρ. Ντρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ