Meta: Κυκλοφορεί την web έκδοση του Threads

Meta: Κυκλοφορεί την web έκδοση του Threads

Η Meta Platforms ανακοίνωσε την Τρίτη ότι λανσάρει την διαδικτυακή έκδοση της νέας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Threads, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τους επαγγελματίες χρήστες και να κερδίσει ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνιστή X, πρώην Twitter.

Οι χρήστες του Threads θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα microblogging κάνοντας είσοδο στον ιστότοπό της από τους υπολογιστές τους, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Facebook και του Instagram.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, δήλωσε σε μια ανάρτηση στο Threads ότι η διαδικτυακή έκδοση θα φτάσει στους χρήστες «τις επόμενες ημέρες».

Η ευρέως αναμενόμενη κυκλοφορία θα μπορούσε να βοηθήσει το Threads να αποκτήσει ευρύτερη αποδοχή από ισχυρούς χρήστες, όπως επωνυμίες, εταιρικούς λογαριασμούς, διαφημιστές και δημοσιογράφους, οι οποίοι μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τη σε μεγαλύτερη οθόνη.

Το Threads, το οποίο ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια εγγραφές για την εφαρμογή μέσα σε πέντε ημέρες από την κυκλοφορία της στις 5 Ιουλίου, σημείωσε πτώση στη δημοτικότητά της καθώς οι χρήστες επέστρεψαν στην πιο οικεία πλατφόρμα X μετά την αρχική βιασύνη.

Σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, οι ημερήσιοι ενεργοί χρήστες στην έκδοση Android της εφαρμογής Threads μειώθηκαν στα 10,3 εκατομμύρια από το ανώτατο όριο των 49,3 εκατομμυρίων, σύμφωνα με μια έκθεση, στις 10 Αυγούστου, της πλατφόρμας αναλυτικών στοιχείων Similarweb.

Η εταιρεία θα προσθέσει περισσότερη λειτουργικότητα στην εμπειρία ιστού τις επόμενες εβδομάδες, ανέφερε η Meta.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ