Έντι Ράμα: Προσπαθεί να «μαζέψει» τις δηλώσεις περί «λαθρεμπορίου» εμβολίων με τον Λουίτζι Ντι Μάιο

Έντι Ράμα: Προσπαθεί να «μαζέψει» τις δηλώσεις περί «λαθρεμπορίου» εμβολίων με τον Λουίτζι Ντι Μάιο

Τα "γυρίζει" ο Αλβανός Πρωθυπουργός μετά τις επικρίσεις που δημιούργησαν οι δηλώσεις του για «λαθρεμπόριο» εμβολίων κατά του κωρονόϊου με τον 

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, επανήλθε στην χθεσινή του δήλωση ότι «με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, στην πρώτη φάση της πανδημίας κορωνοϊού, ο ίδιος έκανε λαθρεμπόριο εμβολίων, για να μπορέσει να σώσει ανθρώπινες ζωές στην χώρα του».

«Μένω άναυδος από το ότι μια δήλωσή μου, η οποία αφορούσε έναν συμβολικό αριθμό εμβολίων, που μας χάρισε η Ιταλία κατά την πιο σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, μπορεί να προσφέρει έμπνευση για να εκλάβει σοβαρά, κανείς, την λέξη λαθρεμπόριο, την οποία χρησιμοποίησα για να περιγράψω, αστειευόμενος, μια αδελφική συνεργασία. Συνεργασία που έσωσε ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο Ράμα.

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να αποσαφηνίσω ότι τα όσα δημοσίευσε χθες ο Τύπος, από την παρέμβαση μου στο Μπέργκαμο, η οποία αφορούσε την αποστολή εμβολίων από την Ιταλία, αποτελεί ξεκάθαρα ένα "παράδοξο", το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευθεί, σε καμία περίπτωση, απομονώνοντας μια λέξη που χρησιμοποίησα θέλοντας να αστειευτώ», πρόσθεσε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ