Κ. Μπογδάνος: Ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος - Γιατί ευχήθηκε «Και στα δικά μας»

Κ. Μπογδάνος: Ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος - Γιατί ευχήθηκε «Και στα δικά μας»

Αντιπρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος θα είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος που διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε στα social media, την ίδρυση νέου κόμματος, το σήμα και τις αρχές του.

Το όνομα του νέου πολιτικού σχήματος είναι «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής). Αντιπρόεδρος θα είναι η πρώην πολιτευτής της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία επίσης διαγράφηκε πρόσφατα.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή.

Οι αρχές μας ξεκάθαρες:

Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία.

Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη.

Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι το νέο κόμμα δεν κρύβει τον πολιτικό προσανατολισμό του, που θα είναι «δεξιότερα» της ΝΔ, αφού λίγο πριν την ανακοίνωση του για την ίδρυση του νέου κόμματος, ο Κ. Μπογδάνος έστειλε «συγχαρητήρια» στη νικήτρια των ιταλικών εκλογών Τζόρτζια Μελόνι:

«Θερμά συγχαρητήρια στη Τζόρτζια Μελόνι, με την οποία συνδεόμαστε μέσα από τις εκδηλώσεις της ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών ECR Group - Conservatives & Reformists in the European Parliament. Τα ευρωπαϊκά έθνη αφυπνίζονται ένα-ένα. Τα συντηρητικά και πατριωτικά κόμματα έρχονται στα πράγματα. Όλα δεξιά. Και στα δικά μας», ανέφερε στο μήνυμα του ο ανεξάρτητος βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ