Χρ. Σπίρτζης: «Κύριε Μητσοτάκη ακούγατε τις συνομιλίες που είχα με τον Αλέξη Τσίπρα;»

Χρ. Σπίρτζης: «Κύριε Μητσοτάκη ακούγατε τις συνομιλίες που είχα με τον Αλέξη Τσίπρα;»

«Η απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου σχετίζεται με την πολιτική μου δράση», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης».

«Η απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου σχετίζεται με την πολιτική μου δράση την πολιτική μου ιδιότητα ως τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για τα θέματα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Σπίρτζης εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο.

Ο ίδιος περιέγραψε αναλυτικά ότι έλαβε «δύο SMS με μολυσμένα μηνύματα, links, για την παγίδευση του κινητού τηλεφώνου του με το λογισμικό Predator».

Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε:

«Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έπειτα από τη διαπίστωση ότι μου είχαν σταλεί δύο SMS με μολυσμένα μηνύματα για την παγίδευση του κινητού μου τηλεφώνου με το λογισμικό PREDATOR.

Η απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου σχετίζεται με την πολιτική μου δράση την πολιτική μου ιδιότητα ως τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για τα θέματα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Συγκεκριμένα στις 13 Νοέμβρη 2021 εξέδωσα ανακοίνωση-καταγγελία με θέμα 'Ο Μητσοτάκης σε παρακολουθεί και σε φακελώνει' με βάση το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα και τα σήματα της ΕΥΠ του δημοσιογράφου Δημήτρη Τερζή της ΕΦ.ΣΥΝ που αποκάλυπταν σήματα της ΕΥΠ που διέταζαν παρακολουθήσεις πολιτικών για την καταγραφή του ιδεολογικού της υπόβαθρου για παρακολούθηση 12χρονου προσφυγόπουλου, και παρακολούθηση δημοσιογράφου, δικηγόρου και δημόσιου λειτουργού.

Δυο μέρες αργότερα στις 15 Νοεμβρίου 2021, κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στον Προϊστάμενο της ΕΥΠ σύμφωνα με το νόμο του επιτελικού κράτους του κ.Μητσοτάκη και εξέδωσα δεύτερη ανακοίνωση με θέμα 'ο Μητσοτάκης σε φακελώνει και σε παρακολουθεί' και με βάση δεύτερο δημοσίευμα αποκαλύψεων στην ΕΦ.ΣΥΝ. Την ίδια μέρα έλαβα μήνυμα παγίδευσης με το λογισμικό Predator που είχε σαν link Efsyn.news αντί για Efsyn.gr Τέσσερις ημέρες αργότερα έλαβα δεύτερο μήνυμα με στόχο την παγίδευση του τηλεφώνου μου και αυτό δείχνει ότι κάποιοι ήθελαν διακαώς να μάθουν με ποιους δημοσιογράφους, με ποιους πολίτες μιλάω και προφανώς τις συνομιλίες μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την ΕΥΠ και τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει εκείνες τις ημέρες.

Θέλω να σας ενημερώσω και να τονίσω ότι το δεύτερο μήνυμα είναι το ίδιο που εστάλη στον Θανάση Κουκάκη και στο Νίκο Ανδρουλάκη, που σημαίνει ότι δεν ήταν μεμονωμένα περιστατικά παρακολούθησης ούτε του κ. Κουκάκη ούτε του κ. Ανδρουλάκη.

Τρία μηνύματα στάλθηκαν από το ίδιο άρρωστο, νοσηρό, αντιδημοκρατικό και παράνομο κέντρο και αυτό το κέντρο είναι η ΚΥΠ του Μητσοτάκη, είτε απευθείας είτε μέσω εντολής του από τρίτους.

Για το λόγο αυτό θέλω να υποβάλω δημόσια ερωτήματα:

Κε Μητσοτάκη, ακούγατε τις συνομιλίες που είχα με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα; Ακούγατε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις τακτικές που ακολουθούσαμε; Ακούγατε και βλέπατε στο γραφείο του τις συσκέψεις που είχαμε;

Ακούγατε τις συνομιλίες μου με τους υπόλοιπους τομεάρχες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Διαβάζατε τα μηνύματα που ανταλλάζαμε μεταξύ μας είτε με τον Αλέξη Τσίπρα, παρακολουθούσατε γιατί είχατε και εικόνα τις συσκέψεις που κάναμε στο κόμμα. Παρακολουθούσατε τις συναντήσεις ή τις επικοινωνίες που είχαμε με δημοσιογράφους ή με βουλευτές άλλων κομμάτων;

Παρακολουθούσατε τις συνομιλίες με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, με τους γονείς μου και τους δικούς μου ανθρώπους;

Κε Μητσοτάκη, πόσους άλλους βουλευτές, πόσους άλλους πολιτικούς, πόσους άλλους επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και πολίτες παρακολουθούσατε;

Δεν μας αξίζει, δεν αξίζει στον ελληνικό λαό μετά από τόσα χρόνια αγώνων της Αριστεράς και του προοδευτικού, δημοκρατικού κόσμου, μετά από τόσες προσπάθειες Πρωθυπουργών, Υπουργών, βουλευτών όλου του πολιτικού φάσματος, δεν μας αξίζει να βιώνουμε μία μαύρη περίοδο καθεστώτος Μητσοτάκη που θυμίζει τις πιο μελανές στιγμές της πολιτικής μας ιστορίας.

Δεν θα αφήσουμε την κατάσταση του καθεστώτος Μητσοτάκη έτσι. Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία στη χώρα μας ξηλώνοντας το καθεστώς Μητσοτάκη, δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να ζήσουν κάτω από ένα καθεστώς που δεν σέβεται το Σύνταγμα, τα ατομικά δημοκρατικά δικαιώματα, τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες προστασίας των δικαιωμάτων κάθε πολίτη κάθε ανθρώπου και κυρίως της Δημοκρατίας μας διασύροντας τη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ