Οργισμένη ανακοίνωση ΝΔ: Ζητά από τον Αλ. Τσίπρα τη διαγραφή Πολάκη

Οργισμένη ανακοίνωση ΝΔ: Ζητά από τον Αλ. Τσίπρα τη διαγραφή Πολάκη

Έβαλαν «φωτιά» οι σημερινές δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά Πλεύρη, Χατζηδάκη από το βήμα της Βουλής.

Για «επίδειξη χυδαιότητας» και «διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αιχμή τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν θα τον διαγράψει.

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης» αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο».

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Επίθεση Πολάκη σε Πλεύρη: Βρες τρύπα να κρυφτείς εάν τολμήσεις να απολύσεις κανέναν υγειονομικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ