ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σκρέκας αντί για μέτρα πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό το θερμοσίφωνα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σκρέκας αντί για μέτρα πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό το θερμοσίφωνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα,με αφορμή δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Σκρέκας όταν μιλάει ή θα λέει ψέματα ή θα προκαλεί τους πολίτες», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον υπουργό ότι αντί θα λαμβάνει μέτρα για τις αυξήσεις στο ρεύμα, προτείνει στους πολίτες να μην αφήνουν ανοιχτά τα φώτα και τον θερμοσίφωνα!

«Τέλος Σεπτεμβρίου υποστήριζε ότι η αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι δύο-τρία ευρώ, οι λογαριασμοί όμως έρχονται τρεις- τέσσερις φορές αυξημένοι.

Σήμερα όμως κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με όσα είπε. Αντί για μέτρα προστασίας πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και τα φώτα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Το να υποτιμά με τόσο χυδαίο τρόπο ο υπουργός την νοημοσύνη πολιτών, που βρίσκονται σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο, δείχνει τον βαθμό της ηθικής παρακμής της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Η κοινωνία απαιτεί άμεσες πρωτοβουλίες: Παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική για την μείωση της τιμής του ρεύματος. Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο. Άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να φύγουν», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ