Πήρε εξιτήριο ο Φίλιππος Φόρτωμας - Το μήνυμα του για την περιπέτεια της υγεία του με τον κορωνοϊό

Πήρε εξιτήριο ο Φίλιππος Φόρτωμας - Το μήνυμα του για την περιπέτεια της υγεία του με τον κορωνοϊό

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό λίγο πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, ο Φίλιππος Φόρτωμας επιστρέφει στο σπίτι του και στα καθήκοντά του, έχοντας βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Σε δήλωσή του, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και απευθύνει μία έκκληση προς όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Αναλυτικά, ο βουλευτής αναφέρει στη δήλωσή του:

“Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου.

Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού.

Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες:

Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!

Καλή χρονιά σε όλους!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ