Κωστής Χατζηδάκης: «Ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων στο υπ. Εργασίας»

Κωστής Χατζηδάκης: «Ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων στο υπ. Εργασίας»

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη για τον ένα χρόνο ως υπουργός Εργασίας:

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο Κωστής Χατζηδάκης κάνει τον απολογισμό του καθώς συμπλήρωσε ένα χρόνο ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και δηλώνει πως και το 2022 θα συνεχίσει με τις ίδιες πολιτικές αρχές και «όχι με λόγια αλλά με έργα και κοινωνική πολιτική στην πράξη».

Στον απολογισμό του ως υπουργός Εργασίας, ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρει πως ο τελευταίος χρόνος ήταν «ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων» έχοντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τα άτομα με αναπηρία, τους ευάλωτους συμπολίτες.

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη:

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα άτομα με αναπηρία, οι ευάλωτοι συμπολίτες μας είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται οι βασικές πτυχές του έργου μας. Έχουμε, άλλωστε, υποχρέωση όλοι όσοι έχουμε δημόσια θέση να κάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τον απολογισμό του έργου μας και οι πολίτες κρίνουν τελικά. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πάντοτε στην πολιτική με αποτέλεσμα. Αυτό επεδίωξα ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το 2021. Έτσι θα συνεχίσουμε και το 2022. Όχι με λόγια, με έργα. Με κοινωνική πολιτική στην πράξη!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ