Οργισμένη ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

Οργισμένη ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

Το Κίνημα Αλλαγής απαντά σε δημοσκοπικές εταιρείες με ανακοίνωση του.

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση με αφορμή δημοσκόπηση όπου εκτός από τα ποσοστά που καταγράφονται για κάθε υποψήφιο για την ηγεσία, διατυπώνεται ότι κατά 46,5% οι ψηφοφόροι του κόμματος θέλουν κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ.

«Συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες-που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών- επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα τη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Η σημερινή παρέμβαση μας δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις αναφορές δημοσκοπικών εταιρειών στους 6 υποψηφίους για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αναφορές τους στο Κίνημα Αλλαγής, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη.

Εδώ και καιρό συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες-που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών- επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα τη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ.

Με υποταγμένο σε αυτήν, στρατηγικό και πολιτικό λόγο.

Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά.

Οι ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου μας μετά την εισήγηση της αείμνηστης Προέδρου Φώφης Γεννηματά, συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική ταυτότητα, πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις.

Αυτό σημαίνει ανοιχτό μέτωπο τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ