ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει σχετικά με τις καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει σχετικά με τις καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή

Με ανακοίνωση της η Πειραιώς ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει στις καταγγελίες του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή.

Η ΝΔ μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή, για τον τρόπο που λειτουργούσε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει στους πολίτες.

Στην ανακοίνωση της η Πειραιώς υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να απαντήσει γιατί είναι ζήτημα διαφάνειας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης, είναι, τελικά, ζήτημα δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής απευθύνει βαρύτατες καταγγελίες, μιλώντας για «αδίστακτη και διαπλεκόμενη ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» και κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις που αποτελούν όνειδος.

Στέκεται, μάλιστα, ιδιαίτερα στη δικαστική μεθόδευση σε βάρος άλλου πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για προσπάθεια «εξόντωσής του όχι ως πολιτικής προσωπικότητας, αλλά ως πολίτη».

Ίσως τον κ. Τσίπρα να μην τον ενοχλούν οι καταγγελίες του κ. Κοντονή, αλλά οφείλει μια απάντηση όχι μόνο στον πρώην υπουργό του αλλά στους πολίτες. Είναι ζήτημα διαφάνειας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης, είναι, τελικά, ζήτημα δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ