Έξαλλος ο Άδωνις με τους ανεμβολίαστους:  Δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μη σώσεις… (vid)

Έξαλλος ο Άδωνις με τους ανεμβολίαστους:  Δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μη σώσεις… (vid)

Ξέσπασε σε συνέντευξη του στο Kontra, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, για τους ανεμβολίαστους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στο Kontra είπε σχετικά με τις ευθύνες του χαμηλού αριθμού των εμβολιασμένων ότι «όσο και να είναι το ποσοστό των εμβολιασμών, η κυβέρνηση φταίει για το ποσοστό»;

«Άμα ο άλλος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα τον πάω εγώ με το ζόρι;» είπε με οργισμένο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει. Πολύ απλά. Υπάρχει ένας από τους αντιεμβολιαστές που δεν ξέρει που να εμβολιαστεί;“

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «πλέον έχει την αποκλειστική ευθύνη. 100%, ολομόναχος! Το κράτος έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, του έχει κάνει εκστρατεία ΕΟΔΥ, του έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, του έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, του δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ακόμη ότι «σας λέω λοιπόν, πλέον προσωπικά κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα.

Από δω και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει θέλω να εμβολιαστώ, δεν θέλω. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα. Δηλαδή δεν μπορείς να φανταστείς το bulling που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ