Τ. Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκε τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σε συμπλοκή στην πλατεία Βάθη

Τ. Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκε τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σε συμπλοκή στην πλατεία Βάθη

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 28χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε ελαφρά σε συμπλοκή με οδηγό κλεμμένου αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, τον αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίς το πρωί στην οδό Μάρνη, στην πλατεία Βάθη, αλλοδαπός που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, αρνήθηκε να σταματήσει κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να ξεφύγει επιχείρησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας έναν από αυτούς με το όχημα του. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη με έναν από τους αστυνομικούς να πυροβολεί και να τραυματίζει τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά την επίσκεψη του στον τραυματία αστυνομικό, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στα social media:

Επισκέφτηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο τον 28χρονο αστυνομικό, που τραυματίστηκε νωρίτερα στη συμπλοκή με αλλοδαπό που χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο επιχείρησε να τον σκοτώσει. Έχει τραυματιστεί αλλά ευτυχώς ελαφρά. Του ευχήθηκα περαστικά και του έδωσα συγχαρητήρια, γιατί έδρασε με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τρεις συναδέλφους του, της Ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν μαζί του.

ΥΓ. Δεν αναφέρεται το όνομα του αστυνομικού έως ότου ενημερωθεί η οικογένεια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ