ΣΥΡΙΖΑ για Ελπιδοφόρο: Ο πρωθυπουργός αλλάζει κάθε δύο ώρες στάση ανάλογα με τις «τάσεις» στη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για Ελπιδοφόρο: Ο πρωθυπουργός αλλάζει κάθε δύο ώρες στάση ανάλογα με τις «τάσεις» στη ΝΔ

«Τουλάχιστον παιδαριώδης» ο χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με τον Ελπιδοφόρο, υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση «είναι τουλάχιστον παιδαριώδης» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως εξηγεί, «απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής αλλά εκθέτει ταυτόχρονα και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, που για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις».

Κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, «καλό είναι ο κος Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών».

Να σημειωθεί ότι σε νεότερη ενημέρωση το μεσημέρι της Παρασκευής το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε επίσημα την αποψινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη, η οποία είχε αρχικά ακυρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ