Μητσοτάκης - Ελπιδοφόρος: Στις 20:00 η συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Μητσοτάκης - Ελπιδοφόρος: Στις 20:00 η συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου στη Νέα Υόρκ

Στις 20:00, ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου στη Νέα Υόρκη, σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Λήξαν το θέμα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Νωρίτερα, για το ζήτημα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, είπε ότι υπήρξε ένα θέμα με τους χειρισμούς που έγιναν, ό,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε, έκανε διευκρινιστική δήλωση, επεξηγηματική όλοι πήραν απαντήσεις.

«Το να είσαι με αρχηγό ενός κράτους που δεν αναγνωρίζεται, είναι κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί», πρόσθεσε αναφέροντας πως το θέμα είναι απολύτως λήξαν. «Η ελληνική κυβέρνηση και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν μπορεί παρά να είναι στην ίδια πλευρά», σημείωσε ενώ δήλωσε πως «θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Ελπιδοφόρο».

Ερωτηθείς αν είμαστε κοντά σε μια συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο είπε ότι δεν τον γνωρίζει σε αυτή τη φάση και πως υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. «Θα το δούμε. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα. Οι σχέσεις μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ