Το «μαζεύει» τώρα ο Κούλογλου: Αναγκαιότητα μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Το «μαζεύει» τώρα ο Κούλογλου: Αναγκαιότητα μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Για «άστοχη δήλωση» έκανε λόγο ο Στέλος Κούλογλου στην «Αυγή», σε μια προσπάθεια του να ανασκευάσει τα όσα είπε για τις παρουσίες των Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, συγκρίνοντας την με αυτή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είχε χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα αυτών ως «ισοπαλία».

Σε νέα δήλωση του στην εφημερίδα «Αυγή» ο Στέλιος Κούλογλου έκανε λόγο για «ενδεχομένως άστοχη διατύπωση».

Η πιο ισχυρή αντίδραση στα πρώτα λεγόμενα Κούλογλου είχε προέλθει από τον Παύλο Πολάκη ο οποίος με ποσττου συνέστησε βουλευτή να φορέσει γυαλιά.

Η δήλωση Κούλογλου στην Αυγή έχει ως εξής: "Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ