Νίκος Καρανίκας: Ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση για την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Νίκος Καρανίκας: Ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση για την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα τα «μαζεύει» μετά τις έντονες αντιδράσεις για την ανάρτηση που έκανε για την Δάφνη Μητσοτάκη και παραδέχθηκε πως επρόκειτο για παραπληροφόρηση

Έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη ο Νίκος Καρανίκας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση που ανέβασε στα social media, για την κόρη του πρωθυπουργού, Δάφνη Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα παραδέχθηκε πως επρόκειτο για παραπληροφόρηση. Παράλληλα τονίζει πως δεν είναι σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και εκφράζει προσωπικές απόψεις, «είτε αυτές είναι σωστές είτε είναι λάθος».

«Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ. Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση», τονίζει ο Νίκος Καρανίκας.

Σάλος με την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα για την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του», επισημαίνει ακόμη.

«Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος», καταλήγει ο Νίκος Καρανίκας.

Να σημειωθεί ότι οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, όταν κληθείς να σχολιάσει την επίμαχη ανάρτηση (που κατέβασε ο κ.Καρανίκας), έκανε λόγο για «αθλιότητα και στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών» και προανήγγειλε «προσφυγή στη δικαιοσύνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ