Μείωση φόρων και ενθάρρυνση επενδύσεων υπόσχεται ο Κ. Μητσοτάκης

Μείωση φόρων και ενθάρρυνση επενδύσεων υπόσχεται ο Κ. Μητσοτάκης

Σε συνέντευξή του στους Financial Times ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπόσχεται διαφάνεια, μείωση φόρων και ενθάρρυνση των επενδύσεων.

Μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία θα κάνει την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική, θα αλλάξει το επιχειρηματικό κλίμα και θα μειώσει τους φόρους, αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τονίζει πως πολλά από τα θεμελιώδη προβλήματα που συνδέονται με την δομή της ελληνικής οικονομίας παραμένουν, δέκα χρόνια μετά την εκδήλωση της κρίσης και υπόσχεται πως το κόμμα του θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην ελληνίκη οικονομία. Η δημοσιονομική πολιτική υπήρξε υπερβολικά περιοριστική, σχολιάζει και προσθέτει πως όταν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. θα ενθαρρύνει τις ξένες επενδύσεις στην ανάπτυξη του Ελληνικού, καθώς και την επένδυση της Eldorado Gold στις Σκουριές.

Αναφερόμενος στις επιχειρήσεις ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει πως θα μειίωσει τους φόρους και πως θα κάνει τη ζωή των επιχειρήσεων ευκολότερη προσφέροντας ρευστότητα, όμως οι επιχειρήσεις από την πλευρά τους θα πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους, να επενδύουν στη χώρα και “να μην περιμένουν προνομιακή μεταχείριση με την αγορά τηλεοπτικών σταθμών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ