Τσίπρας-Μπουτάρης-Τζιτζικώστας γευμάτισαν μαζί στα πλαίδια της ΔΕΘ

Τσίπρας-Μπουτάρης-Τζιτζικώστας γευμάτισαν μαζί στα πλαίδια της ΔΕΘ
Στο επίκεντρο θέματα που αφορουν τη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, γευμάτισε με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη

Θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης κατά το γεύμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Αποστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Στο γεύμα ήταν παρόντες οι υπουργοί Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρης, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μ. Κόλλια-Τσαρουχά και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ό. Γεροβασίλη.

Μάλιστα, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος και ο πρωθυπουργός ζήτησε πληροφορίες για την εξέλιξη της κατάστασης.

Πάντως, νωρίτερα , πριν αρχίσει από το γεύμα, ο κ. Τζιτζικώστας προανήγγειλε ότι θα θέσει στον Πρωθυπουργό τρία ζητήματα. Από την πλευρά ρου, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι θα θέσει το ζήτημα των υποδομών και του ΟΑΣΘ, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με τη λειτουργία παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη συμπρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ