Γεροβασίλη: Βασική προτεραιότητα η στήριξη του αγροτικού κόσμου

Γεροβασίλη: Βασική προτεραιότητα η στήριξη του αγροτικού κόσμου
Την εκτίμηση ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των μπλόκων, για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, "επιφέρουν μικρότερη επιβάρυνση σε σχέση με το σημερινό καθεστώς για τους αγρότες που δηλώνουν εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ" εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

"Το ποσοστό αυτό είναι πάνω από το 90% του συνόλου των αγροτών. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να επιβαρυνθούν αναλογικά όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες" τόνισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Η κ. Γεροβασίλη κάλεσε τους μικρούς και μεσαίους αγρότες να μελετήσουν τις προτάσεις της κυβέρνησης και να βγάλουν συμπεράσματα, σύμφωνα με τη δική τους κρίσ

Νωρίτερα τόνισε ότι μια από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης "παρά τις δεδομένες δυσκολίες και περιορισμούς είναι η στήριξη του αγροτικού κόσμου και ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων αγροτών".

"Σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει με στήριξη των πιο αδυνάμων και των νέων αγροτών, με άρση των πελατειακών στρεβλώσεων που χαρακτήρισαν προηγούμενες δεκαετίες και με μέτρα για την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού κλάδου" υποστήριξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ