Γεωργιάδης: Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε η κυβέρνηση

Γεωργιάδης: Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε η κυβέρνηση
Επίθεση στην κυβέρνηση για αγροτικό και μεταναστευτικό εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησαν» δήλωσε ειρωνικά για την κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως άνθρωπο χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

Προσφυγικό

«Να είμαστε δίκαιοι. Στο προσφυγικό έκαναν μετεκλογικά ό,τι υπόσχονταν προεκλογικά, αυτό που έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα, ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό κανάλι για να άρχονται εδώ οι μετανάστες» σχολίασε ειρωνικά.

«Η Ελλάδα επί Σαμαρά είχε κλείσει την πόρτα στα σύνορα, με το που άνοιξε η πόρτα μπήκαν και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, και έπεσε η ταρίφα από τα 6.000 ευρώ στα 2.000 το κεφάλι λόγω του όγκου (των μεταναστών)» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση υποσχόταν στους εταίρους hotspots και δεν έκαναν τίποτε. «Τι να κάνει ο Μουζάλας με τους ρυθμούς ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δηλώσεις όπως αυτές του Αυστριακού ΥΠΕΞ Σεμπάστιαν Κουρτς δεν είναι ευρωπαϊκού ύφους.

Ο βουλευτής της ΝΔ καυτηρίασε και το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη πληρωθεί τα δεδουλευμένα στους υπαλλήλους του ΟΤΑ στις κοινωνικές δομές. «Κυβέρνηση της Αριστεράς που ασχολείται με φτωχούς και αδύναμους και δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές... Αυτό για να καταλάβετε την ανικανότητά τους, ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορούν να κάνουν. Η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στον ΟΤΑ είναι πανεύκολο πράγμα, εγώ θα το είχα λύσει σε πέντε λεπτά στο γραφείο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αγροτικές κινητοποιήσεις και εκλογές

«Πολλα από αυτά που ζητάνε οι αγρότες τα έκανε η ΝΔ. Οι αγρότες ζητάνε κατ’ ελάχιστον αυτά που νομοθέτησε η ΝΔ... Πρέπει να καταλάβουν όσοι ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτοκτόνησαν. Να πούνε ότι έκαναν λάθος» σχολίασε ακόμη.

«Ο Μητσοτάκης δεν ανέβηκε σε τρακτέρ να τάξει λαγούς με πετραχήλια» δήλωσε ακόμη, αφήνοντας αιχμές για τον πρωθυπουργό.

Εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Δεν το αποκλείω... Δεν έχει ηθικό φραγμό ο Τσίπρας, ούτε τον ενδιαφέρει πού θα πάει η χώρα τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του» σημείωσε.

«Τη διαπλοκή τη χτυπάς με περισσότερες άδειες»

Όσον αφορά το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι τη διαπλοκή την αντιμετωπίζεις με περισσότερες άδειες. «Όσο πιο λίγες άδειες, τόσο μεγαλύτερη διαπλοκή όσο περισσότερες άδειες τόσο μεγαλύτερος πλουραλισμός» υπογράμμισε.

Για τον υπουργό Επικρατείας είπε ότι «άλλα είπε στη Βουλή αλλά τού είπαν οι πρεσβείες για αριθμό τηλεοπτικών καναλιών στο εξωτερικό.»

Δήλωσε ακόμη ότι πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αντίληψη του θέματος. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αναλογικές εκπομπές, ενώ έχουμε ψηφιακό σήμα πια τόνισε.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ