Κουίκ: Η κυβέρνσηση θα τηρήσει τη συμφωνία για hotspots και κέντρα μετεγκατάστασης

Κουίκ: Η κυβέρνσηση θα τηρήσει τη συμφωνία για hotspots και κέντρα μετεγκατάστασης
"Υπενθυμίζω πρόσφατη δήλωσή μου, ότι η κυβέρνηση δεν δρομολογεί εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στην περιοχή της Θράκης και πόσο μάλλον στον Έβρο.

Επιπλέον, μεταφέρω και την θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι αυτό ισχύει και για όποιους ελληνικούς ή διεθνείς Οργανισμούς ή Φορείς ή οργανώσεις εμπλέκονται στο προσφυγικό ζήτημα" δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

"Η προσοχή της κυβέρνησης είναι επικεντρωμένη στην τήρηση της συμφωνίας μας με την Ε.Ε. για τα πέντε κέντρα ταυτοποίησης (hotspots) και τα δύο κέντρα μετεγκατάστασης σε Αττική και κεντρική Μακεδονία" πρόσθεσε ο Τέρενς Κουίκ παραπέμποντας και στις σημερινές, "πολύ σαφείς", όπως είπε, δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

"Επίσης, συμβουλεύω τους γνωστούς αντιδραστικούς κύκλους της Κω, να μη διαδίδουν ότι στο νησί θα αναπτυχθούν και άλλα κέντρα ταυτοποίησης. Και ψέματα λένε και ζημιά στην εικόνα του νησιού προκαλούν, πόσο μάλλον την τουριστική. Ας ακολουθήσουν επιτέλους τη σώφρονα πολιτική που ακολουθείται στα άλλα νησιά του Αν. Αιγαίου» κατέληξε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ