Μεϊμαράκης: Η ανανέωση απαιτεί ιδέες, όχι πράξη ληξιαρχείου!

Μεϊμαράκης: Η ανανέωση απαιτεί ιδέες, όχι πράξη ληξιαρχείου!
"Η ανανέωση απαιτεί ιδέες, όχι πράξη ληξιαρχείου! Γι' αυτό εγώ δίνω μάχη ιδεών και όχι γενεών", τονίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο "Εθνος", λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές για νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Αναγνωρίζει ότι η εσωστρέφεια έχει πλήξει την αξιοπιστία του κόμματος και υπογραμμίζει την ανάγκη να γίνει γρήγορα και πάλι η Νέα Δημοκρατία μεγάλη και ισχυρή.

Ερωτηθείς σχετικά με το πρόσφατο άρθρο του Αντώνη Σαμαρά κι αν "βλέπει" ενδεχόμενο επιστροφής του απαντά ότι "κάθε βουλευτής, πολύ περισσότερο ένας πρώην πρωθυπουργός, έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να δημοσιοποιεί τις απόψεις του".

Ο κ. Μεϊμαράκης επιμένει στο "όχι" σε κυβερνητική σύμπραξη με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Άλλο συνεννόηση και άλλο συνεργασία. Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του, με την ανεύθυνη και αναξιόπιστη συμπεριφορά τους, έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα καταρχήν συνεννόησης. Αυτό που επιθυμεί είναι συνενόχους για να εφαρμόσει με τις μικρότερες δυνατόν συνέπειες την καταστροφική του πολιτική", τονίζει και προσθέτει:

"Με μένα πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται η παράταξη να γίνει δεκανίκι μιας καταστροφικής για τον τόπο πολιτικής. Αλλωστε με την ανεύθυνη και αδιέξοδη πολιτική του ο κ. Τσίπρας δεν αφήνει κανένα περιθώριο προγραμματικής συμφωνίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ