Πως σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τη συνέντευξη Τσίπρα

Πως σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τη συνέντευξη Τσίπρα
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ & της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολίασε τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Τίποτε το νέο. Η εικόνα του πρόωρα παλαιού. Αοριστίες και επαναλήψεις των παλαιών διακηρύξεων. Πεισματική εμμονή στην αυταπάτη της αυτοδυναμίας. Αυτή ήταν η σημερινή «εικόνα» του κ. Τσίπρα. Συνεχίζει την σκιαμαχία του δικομματισμού.

Πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά μέσα από την άρνηση της πραγματικότητας, θα καταφέρει να αποκρύψει την τραγική αποτυχία του στην διακυβέρνηση της χώρας και να εγκλωβίσει και πάλι τους πολίτες. Πήρε την γομολάστιχα, έσβησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και στην θέση του έκανε copypaste παλαιά προγράμματα πολλών κομμάτων.

Δεν είχε το θάρρος ούτε για στοιχειώδη αυτοκριτική, ούτε για τα μεγάλα προβλήματα που με τις επιλογές του σώρευσε στην οικονομία και τους πολίτες. Ούτε μία συγγνώμη για όσους έχασαν την δουλειά τους και τις επιχειρήσεις τους με τα capitalcontrols.

Ούτε μία συγγνώμη για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα σχολεία, για τις εικόνες ντροπής με τους πρόσφυγες.

Για αυτό και δε θα καταφέρει και αυτή την φορά να παραπλανήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Οι πολίτες πια: Ξέρουν, κρίνουν, συγκρίνουν και Αποφασίζουν για μια νέα πορεία για την χώρα. Με συνεννόηση και συνεργασία για σταθερή και ισχυρή κυβερνητική λύση. Με προγραμματική συμφωνία με λύσεις στα προβλήματα της χώρας και των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ