Τσίπρας: Παρά τις τρικλοποδιές θα φτάσουμε σε συμφωνία

Ολες οι προθέσεις είναι πια φανερές, σημείωσε, προσθέτοντας ότι αναφέρεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και στο ότι κάποιοι θέλουν να ανατάξουν την ευρωζώνη με αφορμή την Ελλάδα. Όπως είπε, η Ελλάδα δεν θα τους δώσει την αφορμή και στο τέλος θα διαψευστούν.
«Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες και θα είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τους όρους μιας διαδικασίας ανάτασης της χώρας», δήλωσε.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πρέπει να δώσουμε τη μάχη εντός της χώρας, ενάντια στη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και τη διαπλοκή. Αυτοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τη χώρα εδώ, τόνισε.
Θέλουμε να ανατρέψουμε σταδιακά αυτή την κατεύθυνση, με σχέδιο και με αγώνα και με δεδομένους τους αρνητικούς συσχετισμούς στο ευρωπαϊκό πλαίσιο.