Το Ποτάμι ψηφίζει "καθαρά και ξάστερα" ναι

Το Ποτάμι ψηφίζει "καθαρά και ξάστερα"  ναι
"Για το Ποτάμι η απάντηση είναι εύκολη. Ψηφίζει "Ναι" καθαρά και ξάστερα και απαιτεί από τον πρωθυπουργό να φέρει σε πέρας τη διαπραγμάτευση" τόνισε ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού, Κ. Μπαργιώτας, κατά την συνεδρίαση των συναρμόδιων επιτροπών επί του νομοσχεδίου για την "Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)".


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μπαργιώτας, το Ποτάμι με κόστος έσπευσε να δηλώσει από την αρχή πως θα υπερψηφίσει την όποια Συμφωνία θα υπογράψει ο Πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι "αυτό δε σημαίνει πως συντασσόμαστε χωρίς όρους, δεν σημαίνει πως προσχωρούμε σε πολιτικές και νοοτροπίες που ήδη έχουμε καταγγείλει πολλαπλώς".

"Έχουμε επιφυλάξεις και φόβους, όπως έχουν όλοι οι Έλληνες. Έχουμε αμφιβολίες και για τις προθέσεις και για τις δυνατότητες. Έχουμε σοβαρότατες ενστάσεις σε επιμέρους μέτρα και ρυθμίσεις. Πιστεύουμε πως η παρούσα κυβέρνηση, δύσκολα θα συγχρονισθεί με το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, απλά και μόνο γιατί δεν το αντιλαμβάνεται. Ούτε συγχωροχάρτι δίνουμε, ούτε κολυμβήθρα του Σιλωάμ αποτελεί από μόνη της η οποιαδήποτε συμφωνία. Υπάρχουν λάθη, υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν και θα αποδοθούν. Όλα αυτά θα συζητηθούν, όταν έρθει η στιγμή" επισήμανε ο κ. Μπαργιώτας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ