ΚΚΕ: Αν υπάρξει συμφωνία θα σημαίνει πολύ σκληρά μέτρα για τον λαό

ΚΚΕ: Αν υπάρξει συμφωνία θα σημαίνει πολύ σκληρά μέτρα για τον λαό
«Παρωδία» χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" καθώς όπως υποστήριξε, δεν μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να γίνει ουσιαστική συζήτηση και με ένα ερώτημα που δεν ισχύει πλέον.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση για τυχοδιωκτισμό και καιροσκοπισμό, σημειώνοντας ότι η τελευταία πρόταση του κ. Τσίπρα, η οποία -όπως είπε- έπρεπε κι αυτή να τεθεί στο λαό, στην ουσία δεν διαφέρει από την πρόταση της τρόικας.

Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσε το λαό "να πάρει αποστάσεις και από τους μεν και από τους δε" και να καταδικάσει και την κυβέρνηση και την τρόικα.

Προέβλεψε επίσης ότι "αν υπάρξει συμφωνία θα σημαίνει πολύ σκληρά μέτρα για τον λαό".

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματός του που λέει "όχι" στην πρόταση ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, "όχι" στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης και "ναι" στην αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως εξήγησε, ουσιαστικά θα πρόκειται για άκυρο.

"Άκυρο, λευκό, αποχή πιστεύουμε θα είναι ένα πολύ δυναμικό ποσοστό και πρέπει έτσι να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, δηλαδή να γυρίσει την πλάτη σε αυτό που του λένε όλα τα άλλα κόμματα", δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ