Το Ποτάμι: Άλλο ένα παραληρηματικό show της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Το Ποτάμι: Άλλο ένα παραληρηματικό show της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το Ποτάμι κάνοντας λόγο για ένα ακόμα παραληρηματικό show ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «ο κ.Τσίπρας θα έπρεπε να βρει το θάρρος να υποδείξει στους «δικούς του ανθρώπους» ότι η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους και εθνική συνεννόηση».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η χωρίς προηγούμενο ενέργεια να επιστρέψει ως απαράδεκτη την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας και η πρωτοφανής επίθεση κατά του Διοικητή της είναι τα νέα κατορθώματα της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Στο ενδιάμεσο η Πρόεδρος της Βουλής πρόλαβε να επιτεθεί προσωπικά κατά του Ζ.Κ.Γιούνκερ και των ευρωπαίων ηγετών που συναντά ο κ.Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε μάλιστα το νέο παραληρηματικό show της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Το παιχνίδι της εξεύρεσης «εσωτερικών εχθρών» και «διεθνών συνωμοσιών» είναι το αγαπημένο σπορ στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίοι αντιγράφουν πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο κ.Τσίπρας θα έπρεπε να βρει το θάρρος να υποδείξει στους «δικούς του ανθρώπους» ότι η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους και εθνική συνεννόηση.

Οι προειδοποιήσεις πάντως του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα εκτός του ευρώ είναι πολύ σοβαρές για να χαθούν στον ορυμαγδό ενός καυγά, από αυτούς που καθημερινά στήνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και η κυβέρνηση πρέπει να προσπαθήσει να δει το δάσος και όχι το δέντρο ή μάλλον το δάκτυλο της κυρίας Κωνσταντοπούλου.