Δηλώσεις Καμμένου μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Δηλώσεις Καμμένου μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη
Οι προσφυγή στις κάλπες είναι μονόδρομος επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως είπε, τού ζήτησε να βρεθεί μία συναινετική λύση.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε αμετακίνητος στη θέση του να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι εκλογές είναι μονόδρομος. Δεν θα δώσουμε το φιλί της ζωής στον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο».

«Μού ζήτησε να βρεθεί μία λύση συναίνεσης, όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να μπορέσουν να έχουν μια εθνική πολιτική για να διαπραγματευτούν. Του απάντησα ότι μια εθνική λύση μπορεί να υπάρξει μετά τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος πρόσθεσε ότι συναντιέται με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από το 1991.

«Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για την πατρίδα η εμπειρία του είναι πολύτιμη. Ανησυχεί για την κατάσταση στη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθαρίζοντας τέλος ότι «δεν τού ζητήθηκε να στηρίξει τον Σταύρο Δήμα».