Αυτοί είναι οι 325 δήμαρχοι – Δες ποιος κέρδισε στην περιοχή σου

Αυτοί είναι οι 325 δήμαρχοι – Δες ποιος κέρδισε στην περιοχή σου
 Από το αποτέλεσμα της χθεσινής κάλπης των δημοτικών εκλογών προκύπτει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα: στο 66% των δήμων η σημερινή δημοτική αρχή καταψηφίστηκε.

Από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων που –στις περισσότερες περιπτώσεις- είναι τελικά, προκύπτει ότι από τους 325 δήμους, μόνο στους 105 υπάρχει επανεκλογή του σημερινού «δημοτικού άρχοντα». Στη λίστα με τους δήμους όπου υπήρξε αλλαγή ξεχωρίζουν και πολλοί μεγάλοι δήμοι της Αττικής: Αγία Παρασκευή, Άλιμος, Βύρωνας, Γαλάτσι, Βριλήσσια, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Ελληνικού-Αργυρούπολης κ.α. Δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο: Υπήρξαν 75 ανατροπές. Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος που επικράτησε στον δεύτερο γύρο των εκλογών δεν ήταν σε όλες τις περιπτώσεις αυτός που προηγήθηκε στον πρώτο γύρο.

Στις περιπτώσεις των ανατροπών, υπάρχουν και εντυπωσιακά παραδείγματα. Π.χ Στην Κηφισιά, ο κ. Χιωτάκης συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο ποσοστό 46,4% έναντι 25,68% του Γιώργου Θωμάκου και τελικώς έχασε καθώς στον δεύτερο γύρο ανέβασε το ποσοστό του μόλις στο 48,47%.

ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 325 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ Η ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ