Κ. Πιερρακάκης: Από την Κ. Μακεδονία ξεκινά η ψηφιοποίηση του προγραμματισμού των εξετάσεων οδήγηση

 Κ. Πιερρακάκης: Από την Κ. Μακεδονία ξεκινά η ψηφιοποίηση του προγραμματισμού των εξετάσεων οδήγηση

Ο υπουργός ανέφερε ότι η εν λόγω υπηρεσία θα γίνεται ψηφιακά στη συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα

Η ψηφιοποίηση του προγραμματισμού των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων οδήγησης ξεκινά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μετά από συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, παρουσία των υφυπουργών Γιώργου Γεργαντά και Θεόδωρου Λιβάνιου.
Ο υπουργός ανέφερε ότι η εν λόγω υπηρεσία θα γίνεται ψηφιακά στη συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα,ενώ σημείωσε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ανακοινωθεί η ψηφιοποίηση πολλών τέτοιων υπηρεσιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Αυτή είναι μόνο η αρχή» υπογράμμισε.
Επίσης, γνωστοποίησε, ότι το επόμενο διάστημα θα έρθουν πολλές κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας και φυσικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τόνισε: «ήδη έχουμε δει και άλλες πολλές παραγωγές να υλοποιούνται και εδώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας είναι ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία αυτό είναι εμφανές και γίνεται εύκολα αντιληπτό».
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε, από την πλευρά του, στην έναρξη των γυρισμάτων μιας νέας χολιγουντιανής παραγωγής στην περιοχή και δήλωσε: «σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά σε κινηματογραφική παραγωγή, επίσης του Hollywood, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή που θα φέρει στον τόπο μας πολλούς μεγάλους αστέρες του Hollywood, που θα δώσουν την περαιτέρω ώθηση που επιδιώκουμε κι εμείς για την περιοχή μας, ώστε να δημιουργηθεί αφενός εισόδημα και θέσεις εργασίας, αφετέρου να προβληθεί η Κεντρική Μακεδονία στο εξωτερικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ