Μέγαρο Μαξίμου: Ανακατατάξεις και αποχωρήσεις εν όψει;;

Μέγαρο Μαξίμου: Ανακατατάξεις και αποχωρήσεις εν όψει;;

Μαθαίνω ότι στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα, και μάλλον πολύ σύντομα θα έχουμε ανακατατάξεις και… εξόδους. Αφορμή οι επικοινωνιακές γκάφες στις οποίες υποπίπτουν στελέχη του Μεγάρου, που όλως τυχαίως, λένε οι κακές γλώσσες, σε κάποιες περιπτώσεις, δημιουργούν ερωτηματικά.

Για να επανέλθω στις …γκάφες, χθες, κυκλοφόρησε ένα non paper, που λίγο έως πολύ αφήνει σκιές για τα πεπραγμένα των διοικήσεων της τράπεζας, παρότι οι συγκεκριμένες υποθέσεις έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές εντός και εκτός Ελλάδας και δεν προέκυψε έως τώρα κάτι μεμπτό..

Και αναρωτιούνται αρκετοί στην αγορά. Όταν αυτήν την περίοδο διεκδικείς τα χρήματα των επενδυτών, Ελλήνων και ξένων, προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα Πειραιώς, για να μπορέσει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, πώς είναι δυνατόν να αφήνεις ξεκάθαρες μομφές για νέες δικαστικές περιπέτειες νυν και πρώην στελεχών που ενδέχεται να βλάψουν και την ίδια την τράπεζα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή; Δηλαδή λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου;

Αν υπάρχουν στοιχεία τα στέλνεις στον εισαγγελέα. Δεν βγάζεις φέιγ βολάν με επικοινωνιακές φωτοβολίδες…Η συζήτηση της Πέμπτης στη βουλή για την τράπεζα Πειραιώς, στην οποία έχει ποντάρει όλα τα... λεφτά η αντιπολίτευση, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Αποποίηση ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ