Ουκρανικός πύραυλος έπεσε στη Λευκορωσία, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Ουκρανικός πύραυλος έπεσε στη Λευκορωσία, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Στο σημείο επιχειρούν ειδικοί της Ανακριτικής Επιτροπής, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Άμυνας. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για θύματα αναφέρει το BelTA.

Ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από ουκρανικό πυραυλικό σύστημα S-300 έπεσε στο έδαφος της Λευκορωσίας μεταξύ 10:00 και 11:00 σήμερα, αναφέρει BelTA, το πρακτορείο ειδήσεων της Λευκορωσίας.

Όπως αναφέρει το τηλεγράφημα, «ο αρχηγός του κράτους ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό. Κατόπιν οδηγιών του, ομάδα υπαλλήλων της Ανακριτικής Επιτροπής και του Υπουργείου Άμυνας είναι απασχολημένη με την έρευνα για τα αίτια της πτώσης».

Και συνεχίζει: «Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, εξετάζονται δύο βασικά σενάρια: ο πύραυλος να έπεσε στο έδαφος της Λευκορωσίας σε παρόμοιο περιστατικό με ένα πρόσφατο στην Πολωνία όταν ο πύραυλος δεν πέταξε στη σωστή κατεύθυνση ή ο πύραυλος να καταρρίφθηκε από την αεράμυνα της Λευκορωσίας.

Στο σημείο επιχειρούν ειδικοί της Ανακριτικής Επιτροπής, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Άμυνας. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για θύματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ