Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί... δεν άντεχε άλλο τη ζωή με τη γυναίκα του

Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί... δεν άντεχε άλλο τη ζωή με τη γυναίκα του

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί τμήματος στη Ρώμη, μόλις άκουσαν την ιστορία του 30χρονου που βρίσκονταν σε καθεστώς «κατ΄οίκον περιορισμού».

Ένας άνδρας σε κατ' οίκον περιορισμό στην Ιταλία πήγε σε αστυνομικό τμήμα ζητώντας να φυλακιστεί επειδή βρήκε τη ζωή στο σπίτι με τη γυναίκα του αφόρητη, δήλωσαν οι αστυνομικοί την Κυριακή.

Ο 30χρονος Αλβανός υπήκοος που ζει στο Guidonia Montecelio κοντά στη Ρώμη, «δεν μπορούσε πλέον να αντιμετωπίσει την αναγκαστική συμβίωση με τη σύζυγό του», σύμφωνα με δήλωση των Carabinieri του κοντινού Tivoli.

«Εξοργισμένος από αυτή την κατάσταση, προτίμησε να τραπεί σε φυγή και να παρουσιαστεί αυθόρμητα στους αστυνομικούς για να ζητήσει να εκτίσει την ποινή του πίσω από τα κάγκελα», προσθέτουν.

Ο άνδρας βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό για αρκετούς μήνες για εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά και αναμενόταν να παραμείνει εκεί για αρκετά ακόμη χρόνια, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καπετάνιος Francesco Giacomo Ferrante των καραμπινιέρων του Tivoli.

«Ζούσε στο σπίτι με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Δεν πήγαινε καλά η σχέση πια», πρόσθεσε. «Είπε: "Ακούστε, η ζωή στο σπίτι μου έχει γίνει κόλαση, δεν αντέχω άλλο, θέλω να πάω φυλακή"».

Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως για παράβαση του κατ' οίκον περιορισμού του και οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη μεταφορά του στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ